Mint a legtöbb dolognál, itt sem kerülhető ki egy szakember munkája.
Képzett alkalmazott grafikus nélkül kicsi a valószínűsége, hogy a gyártásra szánt anyag megfelelne a nyomdai sokszorosításra. (cikk: Mitől lesz drága egy reklámanyag)
A kreatív anyagnak CorelDraw, Adobe illustrator, InDesign, Adobe PhotoShop. … vagy más grafikai szoftverrel kell elkészülnie.
A leadott anyag lehet kalibrációs és egyéb jelölésektől mentes, azonban körbe legkevesebb 3mm kifutóval kell rendelkeznie (fehér éles-vágások esetén természetesen nem).

Kiterjesztés: PS; composit vagy separate PDF; EPS; TIF; …esetleg JPG.
SzínProfil : CMYK
Képek felbontása: 300dpi
Betűk, görbézve és maradjanak vektoros állapotban.

Gyakorta találkozunk ilyenekkel, emiatt fontosnak tartom leírni:
WorldPerfect, OpenOffice, PaintBrush, más szövegszerkesztő és rajzol(gat)ó programokkal fabrikált, kézi Móriczka rajzok bármilyen képrögzítő eszközzel digitalizált változatai és legfőképp telefonok applikációinak kimenő fájljai nem alkalmasak nyomdai anyag előállítására.


Mivel a tervező grafikus munkája rengeteg előre nem látható hibát eredményezhet, ezért azokra a grafikai művekre amelyeket nem mi terveztünk és optimalizáltunk (természetesen a gyártási technológiából adódó hibákon kívül), semmiféle garanciát nem vállalhatunk.
A “súrlódás” elkerülése érdekében lehetősége van proof-ot (mesterpéldány) vásárolni a gyártás megkezdése előtt.
Kapott anyag esetén, tartalmi, stilisztikai, helyesírási, képfelbontásból adódó vagy színazonossági problémáért nem tudunk felelősséget vállalni.

GARANCIA a színhelyességre:
A színekre vonatkozó kifogásokra kizárólag abban az esetben tudunk felelősséget vállalni, ha az elvárt szín pantonkódját előre rendelkezésünkre bocsátotta vagy az általunk meghatározottat elfogadta és a gyártást követően attól +-10%-al eltértünk.
Gyakorta találkozunk ilyenekkel, emiatt ezt fontosnak tartom leírni:
Monitoron, telefonon, vagy bármilyen kijelzőn, de még az irodai nyomtatók által produkált nyomatokon látott színek sem egyeznek meg a nyomdagép által elkészített színekkel.
Erről Ön is meggyőződhet, ha ugyan azt az anyagot több különböző eszköz képével hasonlítja össze. Nem fog találni azonos színeket és árnyalatot.


Digitális Próbanyomat készítése (DIGIPROOF):
Digitális próbanyomat készítéséhez spektrofotóméterrel kalibrált rendszert használunk. Ez a rendszer kiválóan alkalmas digitális proofok, képek, plakátok nyomtatására.
Maximális méret: 1072 x 30000 mm

Hits: 101